Over Ons

Wim werd geboren op 5 juli 1979. Al van kleins af trokken motoren en machines zijn aandacht. Als 9-jarige hielp hij al enthousiast mee in de garage van zijn nonkel. Daar is onder meer zijn passie voor het merk Ford ontstaan. 

Naast zijn opleiding lasser met fotolassen als specialisatie, volgde hij ook nog automechanica in avondschool.  Met die bagage deed hij zijn eerste werkervaring op bij Sidmar en daarna in een grote Fordgarage, waar hij maar liefst 17 jaar meedraaide als autotechnieker. Intussen startte hij een gezin. In 2013 stapte hij in het huwelijksbootje. Samen met zijn vrouw kreeg hij twee zonen: de oudste in 2012 en de jongste in 2016. 

In datzelfde jaar startte Wim op als zelfstandige. Eerst begon hij thuis een garage waarin hij alle merken welkom heette, maar nog steeds met een bijzondere voorliefde voor Ford. Na twee jaar fulltime werken als zelfstandig garagist begon hij aan de verbouwing van zijn pand in de Beertenstraat. Dit om in 2019 te heropenen met grootse toekomstplannen en ambities. Zo nam hij zijn passie voor quads voor zowel volwassenen als kinderen mee in zijn businessplan en werd hij een exclusief Segway dealer. 

Wim was altijd een bezige bij en dat is hij vandaag nog steeds. Naast het uitstippelen van ritten met de quads engageert hij zich ook voor de stad Lokeren. Sinds 2008 is hij daar vrijwillig brandweerman en sinds 2022 ook bestuurslid van Unizo. Verder houdt hij erg van sporten, liefst met zijn jongens erbij, en gaat hij graag eens gezellig een hapje eten met zijn gezin.